Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко просто мусить прийти до парламенту – Гриценко


Голова парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко закликає Президента Віктора Ющенка виступити в парламенті щодо внутрішньої ситуації в країні.

Як повідомляє прес-служба народного депутата, про це він заявив на прес-конференції у Львові.

«Я запропонував би Президенту виступити з позачерговим посланням до Верховної Ради щодо внутрішньої ситуації в державі», – сказав А. Гриценко. При цьому він додав, що Україна повинна почути оцінки та пропозиції В.Ющенка щодо ситуації в державі.

«Не важливо – усно чи письмово, у вівторок чи в інший день, але вкрай важливо, щоб і депутатський корпус, і уряд, і громадяни України почули оцінки і пропозиції глави держави», – зазначив він.

Водночас А. Гриценко запевнив, що парламент вже готовий до того, аби послухати президента, і блокувати трибуни депутати не будуть. «Президент матиме можливість викласти перед депутатами свої оцінки та бачення того, як має працювати держава в кризових умовах, як виправити поточну ситуацію», – запевнив голова Комітету.

У той же час А. Гриценко вважає, що «відсутність спікера не має до цього жодного значення: Ющенко просто мусить прийти до парламенту».

XS
SM
MD
LG