Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА заслухає доповіді про політичну ситуацію в Україні та Польщі


Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) має намір на засіданні Спостережного комітету, що пройде 10 грудня, заслухати доповіді президентів Федерацій футболу України й Польщі Григорія Суркіса й Гжегожа Лято про політичну ситуацію в країнах.

Про це мовиться в повідомленні прес-служби Федерації футболу України.

Президент ФФУ Григорій Суркіс повідомив раніше на розширеному засіданні національних координаторів України й Польщі з підготовки до чемпіонату Європи 2012 року, що йому й польському колезі Гжегожу Лято «запропоновано на засіданні надати офіційні роз’яснення щодо політичної ситуації в Україні й Польщі».

«Репутація наших країн як надійних партнерів в очах УЄФА, буде залежати також від стабільної політичної обстановки, якої чекають від України й Польщі протягом усього періоду підготовки до чемпіонату», - сказав він.

Суркіс зазначив також, що необхідно створити сприятливий інформаційний клімат навколо підготовки до турніру й розробити єдину інформаційну політику і не слід провокувати ЗМІ на поширення шкідливих для іміджу чемпіонату повідомлень.

Україна й Польща мають намір скоординувати інформаційну політику при підготовці до проведення Чемпіонату Європу 2012 з футболу.

XS
SM
MD
LG