Доступність посилання

ТОП новини

Партiя регiонiв не вiрить у працездатність нової коалiцiї


Партiя регiонiв не вiрить у здатнiсть коалiцiї у складi фракцiй БЮТ, блоку «Наша Україна – Народна самооборона» i блоку Литвина полiпшити ситуацiю в країнi та хотiла б почути пояснення від комунiстiв, що голосували за обрання Володимира Литвина спiкером.

«Ми не вiримо в спроможнiсть цiєї так званої коалiцiї не лише тому, що в нiй немає необхiдної кiлькостi голосiв. Ми не вiримо в цю коалiцiю, бо її основа – це полiтики, якi вже двiчi доводили свою неспроможнiсть працювати разом, працювати ефективно i вирiшувати нагальнi питання життєдiяльностi країни», – йдеться в заявi президiї полiтради Партiї регiонiв.

Регіонали заявляють, що новостворена «стара команда» не зможе полiпшити ситуацiю в країнi.

«I замiсть швидких та ефективних дiй професiйної команди Україна знову буде змушена спостерiгати за скандальним спектаклем «помаранчевих» вождiв зразка 2005 року, якi готовi одне одного втопити у ложцi води», – йдеться в заявi.

Партiя регiонiв заявляє, що «рiшуче вiдмежовується вiд цiєї компанiї».

Крiм того, регiонали хотiли б почути чiтку та ясну позицiю комунiстiв – «якою була їхня мотивацiя, коли вони пiдтримували помаранчевих, чи будуть вони разом iз помаранчевими вiдповiдати за результат дiяльностi нової-старої команди?».

Вчора 244 народнi депутати проголосували за обрання Володимира Литвина головою Верховної Ради. За таке рiшення голосували троє депутатiв iз фракцiї Партiї регiонiв, 154 депутати фракцiї БЮТ, вiд блоку «Наша Україна – Народна самооборона» – 40 парламентарiв та в повному складi фракцiї Компартiї (27 депутатiв) та блоку Литвина (20).
XS
SM
MD
LG