Доступність посилання

ТОП новини

Гаряче водопостачання в Києві цілком відновлять тільки в вівторок


На відновлення цього процесу, яке почали в неділю, за технологічними вимогами піде не менш як дві доби, повідомила компанія «Київенерго».

Після того, як компанія «Газ України» підвищила тиск газу в мережі, «Київенерго» почала відновлювати гаряче водопостачання в неділю о 8-й ранку.

Раніше в неділю пресова служба Кабінету Міністрів оголосила, що постачання тепла і гарячої води в Києві вже відновлено.

Компанія «Нафтогаз України» повідомила, що її дочірні компанії, серед яких «Газ України», поновили подачу газу для підприємств житлово-комунального господарства Києва ввечері в суботу.

При цьому керівник «Нафтогазу» Олег Дубина нагадав, що Київська міська державна адміністрація так і не переказала ні копійки для погашення накопичених боргів за спожитий газ, що й стало причиною обмежень подачі газу.

Через ці обмеження з газом в значній частині Києва ще в четвер-п’ятницю припинили постачання гарячої води.

Повідомляючи в суботу слова Олега Дубини, управління у зв’язках із засобами інформації Cекретаріату Кабміну пригадало сказані ще в п’ятницю слова Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка заявила тоді, що у відключенні тепла у Києві винен мер Леонід Черновецький.

Пізніше в суботу Черновецький звинуватив Тимошенко в дестабілізації ситуації в Києві й заявив, що відключення тепла в столичних будинках відбувалося «з відома Прем’єр-міністра» «з метою дестабілізації ситуації в столиці та організації перевиборів».

Як сказав Черновецький, ситуацію вдалося змінити «тільки завдяки втручанню Президента Віктора Ющенка», який «став на бік киян».
XS
SM
MD
LG