Доступність посилання

ТОП новини

«Україна може стати офшором в умовах кризи» – Кирило Куликов


В ефірі Радіо Свобода народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Кирило Куликов заявив: «Під час кризи треба знижувати податки. Тобто перетворити країну на офшор. В цьому немає нічого поганого. Якщо гроші заходять в Україну – це добре. Якщо вони працюватимуть – це добре. Якщо ми зможемо зробити з України офшор, то я з цим погоджуюсь».

«У мене є знайомий мер, який продав свій банк Кіпру. Ця сума становить приблизно мільярд. Тобто у квітні ця людина має сплатити Україні 150 мільйонів», – сказав Кирило Куликов.

«Відмивання коштів можна довести, якщо буде бажання. В Україні є окрема установа, яка відстежує відмивання брудних коштів. Якщо компанія зареєстрована на Кіпрі, то вона не платить податків Україні. Це не шахрайство, це податкові злочини. Цим займається прокуратура. Вже багатьох людей покарали. В офшорних схемах задіяний не лише політикум, але й бізнес середовище. У мера Києва є підприємство, зареєстроване на Кіпрі. Якщо він сплатить 150 мільйонів податків Україні, то я скажу: «Дякую Вам, Леоніде Михайловичу», – зазначив Кирило Куликов.

XS
SM
MD
LG