Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: Ющенко має піти у відставку, не чекаючи імпічменту


Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Президент Віктор Ющенко має піти у відставку самостійно, не чекаючи процедури імпічменту.

«Якщо у нього залишилася ще хоч крапля совісті, якщо він заплутався зі всіма цими корупційними діями, він зобов'язаний сам подати у відставку і піти зі своєї посади, не перенавантажуючи такою процедурою (імпічменту) парламент й інші органи влади», – сказала Тимошенко.

За словами прем’єра, вона особисто і БЮТ уважно спостерігатимуть за роботою Національного банку.

«І якщо в Національному банку зараз нічого не зміниться, – не буде відставлено правління, і не буде нормальної політики, ми радитимемося з депутатськими фракціями, що робити в такій ситуації, коли Президент не подасть Стельмаха на звільнення», – сказала Тимошенко, відповідаючи на питання, чи будуть з боку БЮТ якісь дії щодо ініціювання імпічменту Президента.

У деяких ЗМІ сьогодні з’явилася інформація про те, що БЮТ підготував подання про початок процедури імпічменту. Але віце-спікер Верховної Ради бютівець Микола Томенко спростував цю інформацію.

А лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що процедуру iмпiчменту Президента треба починати пiсля позачергових парламентських виборiв i змiни уряду.
XS
SM
MD
LG