Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїль заявляє, що його військова операція – це серйозно і надовго


Військова операція, яку в суботу почав Ізраїль у смузі Газа, повинна покласти край ракетним обстрілам з боку палестинських бойовиків, вона не буде ні простою, ні швидкою, сказав міністр оборони Ехуд Барак.

Військово-повітряні сили Ізраїлю двома хвилями атакували десятки штабів, тренувальних центрів і складів зброї, які використовують радикальні угруповання і поліція ісламістів у смузі Газа.

Згідно з останніми повідомленнями інформагенцій, 205 осіб вбиті і близько 700 поранені внаслідок суботніх ударів ізраїльської авіації по смузі Газа.

«Кілька тижнів (правлячий в Газі рух) «Хамас» та інші терористичні організації атакували ракетами південь нашої країни. Ми не збиралися зберігати таку реальність і працювали над операцією, яка почалася сьогодні, щоб змінити те становище, яке є, щоб припинився обстріл і наших південних селищ, і наших військових баз», – сказав міністр, виступаючи перед журналістами.

«Ми робитимемо все, що можливо, все, що потрібно, щоб настала тиша. Тому зараз час воювати... Ця атака триватиме стільки, скільки знадобиться. Я не хочу, щоб у вас були ілюзії... », – заявив міністр.

XS
SM
MD
LG