Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів вимагає негайної відставки уряду


Фракція Партії регіонів виступає за розгляд на парламентському засіданні в четвер, 15 січня, питання про висловлення недовіри Кабінету Міністрів і його відставку.

Як заявив голова фракції Віктор Янукович, його політична сила також вимагає звіту Кабміну у Верховній Раді щодо його діяльності й початку процедури імпічменту Президентові Віктору Ющенку після відставки чинного уряду.

«Давайте разом звільнимо країну від цих авантюристів», – закликав лідер регіонів, наголосивши на необхідності створення Тимчасової слідчої комісії парламенту для розслідування зловживань влади у питаннях постачання газу.

Янукович зазначив, що подальше перебування при владі уряду на чолі із прем'єром Юлією Тимошенко є «загрозою національній безпеці». За його прогнозами, ця загроза обов'язково викличе вибух масового невдоволення в населення, що скине нинішню владу.

Водночас напередодні заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заперечив можливість відставки Кабміну до 3 лютого. За його словами, щоб проголосувати за резолюцію про недовіру уряду, відповідно до закону «Про Кабінет Міністрів» і регламенту Ради, необхідно мінімум 17 днів для підготовки до розгляду відповідного питання.

XS
SM
MD
LG