Доступність посилання

ТОП новини

РНБО не переглядатиме газових домовленостей із Росією – Тимошенко


Прем’єр-міністр вважає, що на найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони не переглядатимуться останні домовленості з Росією щодо постачання російського природного газу. «Категорично ні», – заявила Юлія Тимошенко в ефірі одного з центральних українських телеканалів у четвер, відповідаючи на запитання про можливість перегляду газових домовленостей.

«Раду національної безпеки і оборони слід було б проводити, тоді коли криза була. А краще її (кризу) не створювати тим, хто проводить РНБО. А коли кризу завершено, і сьогодні всі прем’єр-міністри провідних країн Європи подякували уряду України за те, що ми успішно завершили ці всі проблеми і успішно уклали угоди, після цього вже збирати РНБО немає сенсу», – заявила прем'єр-міністр.

Раніше у середу у своєму листі до Юлії Тимошенко Президент Віктор Ющенко наголосив, що «саме через значне розбалансування фінансових потоків «Нафтогазу України», яке несе ризик національній безпеці держави», він ініціював розгляд цього питання на засіданні РНБО.

Засідання Ради національної безпеки і оборони заплановане на п’ятницю, 23 січня.
XS
SM
MD
LG