Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів знову не виключають коаліцію з БЮТ


Як зазначив в ефірі Радіо Свобода депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко, «У нас немає упередженості до БЮТ. У нас є негативна оцінка їхньої урядової команди. Що ми пропонуємо? Перше – план дій, який не запропонував уряд Тимошенко. І коли буде програма, ми відкриті і готові її разом готувати. І довкола цієї програми можна буде говорити про формування нової коаліції. І я не виключаю теоретично, що і БЮТ буде в цій команді»

А вже депутат від фракції БЮТ Остап Семерак заявив: «Я думаю, що зараз відставки (уряду) не буде і Партія регіонів буде робити все, щоб відтерміновувати це голосування для того, щоб мати площадку для критики. Як на мене, якщо є нова коаліція, то все зрозуміло і є новий уряд. А якщо це є відповідальність уряду без формування нової коаліції, то сенсу в цих діях немає».

За словами Остапа Семерака, «Партія регіонів намагається грати роль опозиції і прагне перейти зі стану опозиції у стан влади. Але поки що у них це не виходить».

«Спокус багато. Кожна посада має певні зиски. І спокуси є звичайно і в Партії регіонів. Але утриматися від цих посад – означає очиститись, якщо ми йдемо у коаліцію, що ми не виключаємо», – зазначив регіонал Юрій Мірошниченко.

XS
SM
MD
LG