Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: Парламент не вiдправить уряд у вiдставку


У Верховній Раді не набереться достатньої кількості голосів для відставки Кабінету Міністрів, заявляє прем’єр Юлія Тимошенко.

«Усе, за що береться Партiя регiонiв, нiколи не виходить. Питання не йде про вiдставку – її не буде проголосовано», – сказала вона, відкриваючи чергове засідання уряду.

Водночас Тимошенко зазначила, що уряду є про що відзвітувати перед парламентом. Зокрема, за її словами, що дохідна частина державного бюджету за січень перевиконана.

Прем'єр наголосила, що всі міністри й Секретаріат Кабміну загалом готуються до звіту уряду. Тимошенко звернулася до урядовців із проханням надати Секретаріату всі матеріали, які будуть необхідні для цього.

«Я просила б надавати в оперативному порядку (документи) й зробити так, щоб завтра ми змогли насправді продемонструвати, з якого складного стану ми витягнули Україну після легендарного «ефективного» правління Партії регіонів», – сказала прем’єр.

Завтра парламент планує розглянути соціально-економічну ситуацію в Україні та дії органів влади щодо подолання кризи.

За словами спікера Володимира Литвина, результатом заслуховування такої інформації може бути висловлення недовіри уряду.

XS
SM
MD
LG