Доступність посилання

ТОП новини

Генсекретар УЄФА: «Львів стане кращим, коли збудує стадіон»


Попри світову фінансову кризу в Україні тривають усі необхідні роботи щодо підготовки до Євро-2012, заявив у Львові генсекретар УЄФА Девід Тейлор.

Він відмовився порівнювати рівень підготовки усіх 5 українських міст, які він відвідав цими днями. Вже у травні УЄФА назве 8 головних міст в Україні і Польщі, які прийматимуть Євро-2012.

Генеральний секретар УЄФА був щедрим на компліменти на адресу Львова: «Львів – чудове місто, яке має великий туристичний потенціал. Львів стане ще кращим, коли збудує стадіон. Які б не були розваги і пам’ятки архітектури, важливо, щоб місто мало стадіон який зможе прийняти усю кількість фанів».

Сьогодні у Львівські мерії делегація УЄФА ознайомилась з підготовкою Львова до футбольного чемпіонату, зокрема у сфері готелів, транспорту, фан-зон.

А вчора Девід Тейлор побував на львівському летовищі, яке вже навесні почнуть реконструювати і цього року планують розпочати будівництво злітної смуги.

Також делегація УЄФА побувала на залізничному вокзалі, прогулялась вечірнім Львовом, відвідала оперний тетар, Домініканський собор, Італійський дворик, Національний музей і кав’ярню з упівською символікою.

Отримавши у подарунок вишивані сорочки від мерії, делегація УЄФА відбула у Краків. У Польщі вона інспектуватиме 6 міст, які претендують приймати Євро-2012.

XS
SM
MD
LG