Доступність посилання

ТОП новини

У Секретаріаті Президента пригрозили Черновецькому звільненням


Секретаріат Президента допускає відсторонення Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Як заявив керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Роман Жуковський, такий варіант можливий, якщо Черновецький і надалі ухвалюватиме рішення в порушення законодавства, в тому числі й щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

«Президент Віктор Ющенко дав чітко зрозуміти: якщо ситуація з підвищенням тарифів повториться, він уживе всіх заходів, які перебувають у його повноваженнях, для того, щоб припинити таке нахабне порушення закону. Заходами може бути прокурорське реагування або навіть відсторонення пана Черновецького від виконання обов'язків голови КМДА», – сказав представник Секретаріату глави держави.

Мер столиці вже тричі видавав розпорядження про значні підвищення комунальних тарифів для юридичних осіб. У свою чергу, Президент тричі зупиняв їхню дію.

Крім того, у Києві з 1 лютого почалося поетапне підвищення комунальних тарифів для населення.

Вчора Ющенко пообіцяв вжити жорстких заходів, якщо в Києві не буде продуманої тарифної політики у сфері житлово-комунального господарства.

XS
SM
MD
LG