Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція не пiдпише листа до МВФ – Янукович


Опозицiя нiколи не погодиться на те, щоб заради закордонних грошей було допущене рiзке погiршення життя українських громадян, тому не пiдпише листа до Мiжнародного валютного фонду.

Про це заявив лiдер Партiї регiонiв Вiктор Янукович, повiдомляє прес-служба цієї політичної сили.

Зокрема, за його словами, влада погоджується на те, щоб кожного року на шість місяців піднімати пенсійний вік українців, а «це означає, що при тій середній тривалості життя в Україні, яка є, багато наших співвітчизників взагалі не дочекаються пенсії».

Опозиція також не може підтримати владу в намірах збільшити до світового рівня ціну на газ для населення, заявляє лідер ПР.

Крім того, представники опозиції виступають проти скасування спрощеної системи оподаткування для малого і середнього бізнесу.

Лідер регіоналів вимагає негайного перегляду бюджету України і збереження у ньому соціального захисту для «кожної людини, яка страждає від кризи».

Сьогодні о 15:00 Президент Віктор Ющенко скликає нараду всіх органів влади і політичних сил, на якій розглянуть координацію дій в умовах кризи.

На схожій зустрічі минулої п’ятниці Президент Віктор Ющенко, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і голова Верховної Ради Володимир Литвин вирішили створити робочу групу з формування єдиної позиції для відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом, яка до сьогодні мала підготувати спільний документ до МВФ.

XS
SM
MD
LG