Доступність посилання

ТОП новини

ВО «Свобода» на Тернопільщині може піти і в коаліцію, і в опозицію – Тягнибок


Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» заявив в ефірі Радіо Свобода: «Нам до коаліції в Тернопільській обласній раді не вистачає декількох голосів. Тому доведеться з кимсь домовлятись або йти в опозицію».

Відповідаючи на питання щодо можливого створення коаліції у Тернопільській обласній раді, Олег Тягнибок зазначив: «Ми ніяких переговорів про створення коаліції не будемо вести з Партією регіонів. Це однозначно».

Але, сказав він, є ще інший варіант – коли БЮТ подасть до суду й оскаржить результати цих виборів, а суд може скасувати ці вибори і призначить повторне голосування.

За повідомленнями, за попередніми результатами недільних позачергових виборів до Тернопільської обласної ради до неї проходять 7 політичних сил. Лідером перегонів є Всеукраїнське об’єднання «Свобода» – за попередніми даними, за нього проголосували 35% виборців. Партія «Єдиний центр» має 14%, Партія регіонів – 10%, Блок Юлії Тимошенко – 8%, Українська народна партія – 8%, Народний союз «Наша Україна» – 5% та Блок Литвина – 4%.
XS
SM
MD
LG