Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони завершило чергову ротацію миротворців у Косові


У Дніпропетровську зустріли останню групу українських військовослужбовців, що повернулися з Косова, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Потяг з військовослужбовцями 25-ї окремої повітряно-десантної бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України зустріли на залізничному вокзалі Дніпропетровська.

Із прибуттям останньої групи українських миротворців завершилася ротація національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону «УкрПолбат» багатонаціональної тактичної групи East сил КФОР.

На залізничному вокзалі Дніпропетровська миротворців чекали та вітали з поверненням представники командування 6-го армійського корпусу, рідні та близькі.

Після урочистої частини відбулася церемонія нагородження особового складу миротворчого контингенту, військові отримали цінні подарунки та грамоти.

Крім того, за зразкову службу нагрудним знаком «За розвиток регіону» нагородили командира українського миротворчого контингенту підполковника Олександра Комісарова.

Обласна влада запевнила військовослужбовців, що надасть допомогу їхньому з’єднанню для проведення заходів бойової підготовки, зокрема, виділить пальне для здійснення стрибків з парашутом.

XS
SM
MD
LG