Доступність посилання

ТОП новини

У парламенті проводять погоджувальну раду


Лідери фракцій Верховної Ради збираються на погоджувальну раду з головою парламенту Володимиром Литвином о 12:00.

Як повідомив спікер, на засіданні йтиметься про порядок сьогоднішньої роботи депутатів.

Зокрема, під час обговорення роботи парламенту в четвер перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував внести до порядку денного законопроект про державні закупівлі, але Литвин зазначив, що в науково-експертне управління Верховної Ради відповідний законопроект надійшов тільки 15 квітня й пройшло ще недостатньо часу, щоб виносити його на розгляд парламенту.

Водночас голова фракції БЮТ Іван Кириленко виступив із пропозицією від імені фракції розглянути на сьогоднішньому засіданні питання про створення тимчасової слідчої комісії для розслідування обставин смерті в 2005 році депутата Ігоря Плужникова, а також обставин заволодіння невідомими його власністю – акціями телекомпанії «Інтер».

При цьому голова регламентного комітету Олександр Єфремов зазначив, що комітет ще не підготував рекомендації щодо створення такої комісії.

Крім того, на погоджувальній раді лідери фракцій обговорять ситуацію, яка склалася в парламенті з обслуговуванням депутатів та їх помічників банками.

Також лiдери фракцiй мають намiр обговорити пiдготовку законопроекту про держзакупiвлi до розгляду в залi.

За словами спiкера Володимира Литвина, цей законопроект вчора надiйшов на розгляд юридичної служби Верховної Ради.

XS
SM
MD
LG