Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ ініціює розгляд відставки Єханурова вже сьогодні


Сьогодні на вечірньому засіданні Верховна Рада може розглянути питання відставки Юрія Єханурова з посади міністра оборони.

«Документи готуються. Нова постанова реєструється. Принаймнi, готується питання для голосування в залi вже сьогоднi», – заявив народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко.

За його словами, наразi розглядається процедура виклику Єханурова до парламенту для звiту.

Якщо це питання не буде пiдготовлене сьогоднi, то буде винесене на розгляд парламенту в п’ятницю вранцi, зазначив депутат.

Водночас лідер фракції НУНС Микола Мартиненко заявив, що сьогодні кадрові питання не розглядатимуться. За його словами, завтра передбачається засідання ради коаліції, де будуть узгоджувати ці питання.

Напередодні на засiданнi уряду керiвник головного Контрольно-ревiзiйного управлiння Микола Сивульський повідомив, що iнформацiя про корупцiю в Мiнiстерствi оборони в 2008 роцi пiдтвердилася. При цьому прем’єр Юлія Тимошенко заявила про намiр направити прохання Президентовi про звiльнення мiнiстра оборони з посади у зв’язку з виявленими масштабними зловживаннями та корупцiєю у вiдомствi.

Юрій Єхануров назвав подiї, що вiдбулися на засiдання уряду в середу, такими, що перебувають «у суто полiтичнiй площинi».

XS
SM
MD
LG