Доступність посилання

ТОП новини

Вибухи в Мелітополі організував житель Запоріжжя – прокуратура


Головний підозрюваний в організації вибухів у «Ощадбанку» в Мелітополі – житель Запоріжжя 1988 року народження.

Як повідомили в прокуратурі Запорізької області, наразі щодо підозрюваного здійснюються слідчі дії, встановлюється його спільник, з яким він був на місці вибуху.

За місцем проживання громадянина провели обшук, під час якого вилучили вогнепальний пристрій, схожий на той, який знайшли на місці події, а також інші речі, які можуть «свідчити про незаконне виготовлення вогнепальної зброї, вибухонебезпечних речовин і вибухових пристроїв».

Водночас, як повідомив заступник керівника Запорізького Головного управління міліції Олег Курочкін, у зв’язку з новими обставинами, що відкрилися після затримання підозрюваного в організації вибухів, кримінальну справу перекваліфікували із замаху на умисне вбивство, здійсненого з хуліганських мотивів, на замах на умисне вбивство, здійснений із корисливих мотивів, у спосіб, небезпечний для життя багатьох.

Так само, за словами Курочкіна, стосовно затриманого порушать кримінальну справу за фактом здійснення розбійного нападу.

Внаслідок двох вибухів невідомого пристрою у відділенні «Ощадбанку» в Мелітополі вчора вранці постраждали 25 людей, зокрема двоє дітей.
XS
SM
MD
LG