Доступність посилання

ТОП новини

Консультації щодо коаліції триватимуть і на вихідних


Перший заступник лiдера фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов заявляє, що його політична сила й БЮТ консультуватимуться щодо формування нової коалiцiї в парламентi i на вихiдних.

«Консультацiї триватимуть i на сьогоднiшнiй день, i подивившись, як розгортатимуться подiї, я думаю, що вони триватимуть i в святковi днi. Ще є три дні», – заявив Єфремов.

За його словами, якщо учасники переговорiв завершать свою роботу, є можливiсть у вiвторок провести засiдання фракцiй i зробити висновок про можливiсть ухвалення рiшення на засiданнях полiтичних рад вiдповiдних партiй.

При цьому вiн додав: «якщо консультанти вважатимуть, що немає сенсу продовжувати далi, значить, все зупиниться».

Коментуючи заяву голови Верховної Ради Володимира Литвина про необхiднiсть створення в парламентi коалiцiї у складi чотирьох фракцiй, Єфремов зазначив: «Ми схвалюватимемо входження будь-яких полiтичних сил i полiтикiв, якi подiлятимуть напрацьовану точку зору. Якщо Литвин зi своєю фракцiєю подiлятимуть цю позицiю, то це необхiдно лише схвалювати».

Раніше сьогодні Президент Вiктор Ющенко звернувся до мiжнародної громадськостi з проханням пiдтримати його курс для забезпечення демократичних процесiв в Українi. Про це глава держави заявив пiд час зустрiчi з послами «Групи семи», а також Польщi, Словаччини, Угорщини, Чехiї, Швецiї та керiвником представництва Єврокомiсiї в Українi.

Зміни до Основного Закону, які готують БЮТ і ПР Ющенко назвав «антиконституційним переворотом».
XS
SM
MD
LG