Доступність посилання

ТОП новини

Сім’ям загиблих у гральному закладі Дніпропетровська надають компенсації


Родинам загиблих від пожежі в гральному закладі Дніпропетровська надали по 100 тисяч гривень допомоги. Про це повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації.

За інформацією з облдержадміністрації, потерпілим наразі виплатили по 50 тисяч гривень. Крім того, трьом особам, які знаходилися на утриманні загиблих працівників грального закладу, призначили пенсії у зв’язку з втратою годувальника.

Зараз встановлюють коло родичів загиблих та постраждалих, яким, згідно з законодавством, буде виплачено одноразову допомогу та щомісячну страхову виплату.

Наразі, за результатами перевірок, загалом у Дніпропетровській області припинили діяльність 207 об’єктів грального бізнесу з понад півтисячі.

Зокрема, було анульовано договори на оренду приміщень. За порушення вимог пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнули 188 посадових осіб.

Пожежа в залі гральних автоматів у Дніпропетровську, яка сталася 7 травня, забрала життя 9 людей, 11 постраждали. Після надзвичайної події було призупинено для перевірок роботу усіх грально-розважальних закладів.
XS
SM
MD
LG