Доступність посилання

ТОП новини

Наслідки буревію на Волині практично подолали – міністр


Станом на 19 червня у постраждалих районах Волинської області спільними зусиллями влади і населення наслідки буревію практично подолано, повідомила журналістам міністр праці та соціальної політики України Людмила Денисова.

Як повідомили у прес-службі Мінпраці, вона також наголосила, що завдяки злагодженим діям працівників міністерства, місцевих владних структур, соціальних служб Волинської області і працівників Ощадбанку вже здійснено виплату компенсацій постраждалим від буревію громадянам, за оперативною інформацією, в сумі близько 5 мільйонів гривень.

За словами міністра, близько 90% постраждалих сімей, а саме - 3333 родини, вже отримали допомогу.

Крім того, Денисова поінформувала, що відомості на отримання грошової допомоги для усунення наслідків стихії розміщено у приміщеннях сільських рад та райдержадміністрацій, так що будь-хто при бажанні може з ними ознайомитися.

10 червня внаслідок стихійного лиха – опадів у вигляді дощу з градом та шквалистого пориву вітру – в 5 районах Волинської області був знеструмлений 61 населений пункт, зруйновано1186 будівель.

13 червня Кабінет міністрів виділив з резервного фонду понад 17 мільйонів гривень для ліквідації наслідків урагану в п`яти районах Волинської області.
XS
SM
MD
LG