Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» вирішить питання про перебування в коаліції – Ульянченко


На з’їзді, що відбудеться 27 червня, партія «Народний союз «Наша Україна» вирішить питання щодо перебування своєї фракції в коаліції.

Про це, як повідомила прес-служба «Нашої України», заявила голова Ради партії Віра Ульянченко.

«Політична партія «Наша Україна» сьогодні переживає не найкращі часи. Ми готуємося до з’їзду і на ньому, я впевнена, буде дуже серйозна дискусія, перш за все, щодо політичної ситуації. Я сподіваюся, що партія ухвалить рішення стосовно того, де вона сьогодні знаходиться – чи в коаліції, чи в опозиції», – зазначила Віра Ульянченко.

«Також ми поговоримо про те, наскільки ефективно працює фракція», – зазначила вона.

Віра Ульянченко також зауважила, що «на жаль, політична сила «Наша Україна» несе відповідальність за представників інших політичних сил, які пройшли до парламенту у складі Блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

Вона повідомила, що на засіданні політради обговорювалося питання змін до Статуту. «Я впевнена, що партія повернеться до своєї первинної назви – партія «Наша Україна», і до своєї символіки», – сказала Віра Ульянченко.

Разом з тим, голова Ради «Нашої України» наголосила, що процеси, які зараз проходять у партії – це процеси демократизації. «Ми не боїмося говорити про свої проблеми. Ми як політична сила вийдемо з цієї кризи достойно, бо ми жодного разу не зрадили своїм ідеологічним принципам», – підсумувала Віра Ульянченко.
XS
SM
MD
LG