Доступність посилання

ТОП новини

Ульянченко і Тимошенко погодили кандидатуру голови Київщини – ЗМІ


На черговому засіданні уряду очікується подання Президентові Віктору Ющенку кандидатури Віктора Вакараша на посаду голови Київської обласної державної адміністрації. Нині від займає посаду першого заступника голови Київської ОДА.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на поінформоване джерело в Кабінеті Міністрів України.

За словами співрозмовника агентства, на сьогодні кандидатуру Віктора Вакараша узгоджено між Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко та головою Секретаріату Президента Вірою Ульянченко. Досягнуто домовленості, що уряд подасть Президентові цю кандидатуру.

У свою чергу, за даними джерела, Юлія Тимошенко може розраховувати на «певне сприяння її інтересам у Державному агентстві України з інвестицій та інновацій» (головою Держінвестицій є чоловік Віри Ульянченко – Віктор Івченко –УНІАН), а також на «певні зміни щодо висвітлення діяльності уряду телеканалом «Інтер» та на «врахування інтересів Юлії Тимошенко в земельних питаннях на Київщині».

19 травня 2009 року Віктор Ющенко підписав указ про звільнення Віктора Балоги з посади глави Секретаріату Президента і призначив на цю посаду Віру Ульянченко, яка обіймала посаду голови Київської обласної державної адміністрації.
XS
SM
MD
LG