Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко просить Ющенка не виводити своїх депутатів із коаліції


Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає Президента України Віктора Ющенка не виводити своїх прихильників зі складу коаліції та уряду.

Про це вона заявила журналістам на прес-конференції після закінчення сьогоднішнього засідання уряду.

За словами голови уряду, їй відомо про завдання Президента перед партією «Наша Україна», аби на суботньому з’їзді було ухвалене рішення про вихід депутатів – представників «Нашої України» з коаліції і про вихід міністрів – представників «Нашої України» зі складу уряду.

Вона сказала, що має діаметрально протилежну позицію. «Я намагаюся всіх об’єднати перед обличчям кризи. Я готова конструктивно працювати з усіма гілками влади», – сказала Тимошенко.

Вона заявила, що сьогодні в інтересах уряду і країни є максимальне об’єднання усіх політиків і політичних сил, а тим більше – Президента й уряду. За словами Тимошенко, їй шкода, що хтось обирає іншу політику. Разом з тим прем’єр запевнила, що подібні рішення абсолютно не вплинуть на єдність, згуртованість і коаліції, і уряду.

Тимошенко додала, що їй буде дуже шкода, якщо «Наша Україна» ухвалить подібне рішення, оскільки це, за її словами, буде проти інтересів України.
XS
SM
MD
LG