Доступність посилання

ТОП новини

Литвин критикує відмову Ющенка прийти на спецзасідання


Вiдмова Президента Вiктора Ющенка прийти на спецiальне засiдання Верховної Ради, яке iнiцiює спiкер Володимир Литвин, є «проявом бездiяльностi та безпорадності», заявляє речниця спікера Ольга Чорна.

«Вiдповiдь Президента в переказi його прес-секретаря на заклик спiкера... свiдчить про те, що лист керiвника парламенту Президент навiть не читав», – йдеться в коментарi прес-секретаря голови парламенту.

За словами Чорної, в iншому разi глава держави зрозумiв би, що головний мотив звернення – не «тривала парламентська блокада», а загальнодержавна криза в країнi.

«Можна скiльки завгодно закликати суспiльство та полiтикiв до єдностi, порозумiння та налагодження конструктивного дiалогу, i не користатися хоча б найменшою нагодою, аби цi заклики було втiлено на практиці», – йдеться в коментарi.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин запропонував Президентовi, прем’єрові та лiдерам усiх парламентських фракцiй негайно провести спецiальне засiдання парламенту i дати оцiнку останнiм подiям у країнi.

Речниця глави держави вчора повідомила, що Віктор Ющенко не збирається йти в заблокований парламент і називає «некоректною та нелогiчною» iнiцiативу спікера.
XS
SM
MD
LG