Доступність посилання

ТОП новини

Депутати знайшли зловживання в роботі міністра Павленка


Троє депутатів пропонують Верховній Раді рекомендувати уряду розглянути доцільність перебування Юрія Павленка на посаді міністра у справах сім’ї, молоді й спорту.

Про це сказано в проекті постанови, зареєстрованому в парламенті.

Равіль Сафіуллін (Партія регіонів), Володимир Філенко (БЮТ) і Сергій Храпов (Компартія) пояснюють свою ініціативу «низьким організаційним рівнем менеджменту, бездіяльністю, фінансовими й іншими порушеннями законодавства України, загрозою зриву термінів реконструкції НСК «Олімпійський», які виявила тимчасова слідча комісія парламенту.

У звіті комісії йдеться про те, що після аналізу ситуації з реконструкцією НСК «Олімпійський» виявлені зловживання не тільки в діях Павленка, але й у діях віце-прем’єа Івана Васюника й виконувача обов’язків генерального директора НСК «Олімпійський» Дмитра Чернявського.

Депутати пропонують продовжити роботу слідчої комісії до 19 листопада й тоді заслухати її звіт. Крім цього, парламентарі пропонують доручити Кабміну до 1 жовтня поінформувати Верховну Раду про стан підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

XS
SM
MD
LG