Доступність посилання

ТОП новини

Уряд не виплачуватиме компенсації за ліцензії на гральний бізнес – Турчинов


Кабінет Міністрів не вважає за необхiдне вiдшкодовувати власникам грального бiзнесу кошти, виплаченi за придбання лiцензiї на право ведення бiзнесу в цьому сегментi. Про це заявив перший вiце-прем’єр Олександр Турчинов.

«Я думаю, що тi, хто купив лiцензiю, в десять разiв вже збiльшив свої доходи, нiж вартiсть такої лiцензiї. I я ще раз хочу сказати, що закон чiтко регламентує правовi вiдносини держави, зокрема Кабiнету Мiнiстрiв, i тих, хто займався гральною дiяльнiстю, i жодних перехiдних положень, жодних вiдтермiнувань для тих, у кого лiцензiя ще не завершилася, в законi не передбачено. Крапка», – зазначив Турчинов.

11 червня Верховна Рада подолала вето Президента, і 23 червня Віктор Ющенко підписав закон «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Цей закон набуває чинності з дня публікації та діє до ухвалення спеціального законодавства, яке передбачає право здійснення грального бізнесу в спеціально створених гральних зонах.

З дня набуття чинності закону видача ліцензій на здійснення діяльності з організації та проведення азартних ігор в Україні припиняється, а ліцензії, видані до набуття чинності, скасовуються.
XS
SM
MD
LG