Доступність посилання

ТОП новини

Київ дав згоду на призначення Зурабова послом Росії в Україні


Михайло Зурабов
Михайло Зурабов
Агреман на призначення Михайла Зурабова послом Росiйської Федерацiї в Українi передали до росiйського посольства, повiдомила речниця українського Президента Iрина Ванникова.

«У четвер о 10:00 агреман було вручено тимчасовому повiреному у справах Росiйської Федерацiї в Українi Всеволоду Лоскутову», – сказала Ванникова, зазначивши, що підписали агреман ще вчора.

За її словами, документ не вручили вiдразу пiсля пiдписання, оскiльки Лоскутов брав участь в офiцiйнiй церемонiї завершення вiзиту до України патріарха Російської православної церкви Кирила.

Речник російського посольства Олег Гришин підтвердив цю інформацію.

«Сьогоднi тимчасового повiреного у справах Росiї в Українi Всеволода Лоскутова запросили до МЗС України, де в. о. глави МЗС Володимир Хандогiй вручив ноту, в якiй iдеться про згоду української сторони на призначення Михайла Зурабова послом РФ в Українi», – зазначив він.

У червні російський президент Дмитро Медведєв звільнив тодішнього посла Росії в Україні Віктора Черномирдіна та призначив його своїм радником з економічної співпраці з державами СНД.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG