Доступність посилання

ТОП новини

Відповідь Ющенка не буде крапкою в ситуації з листом Медведєва – експерт


Відповідь Президента України Віктора Ющенка не припинить ажіотаж довкола звернення російського президента Дмитра Медведєва. Про це Радіо Свобода заявив директор Київського інституту імені Горшеніна, політолог Кость Бондаренко.

За його словами, незабаром може бути оприлюднена відповідь Кремля на офіційний лист Віктора Ющенка. «Відповіддю може бути або заява Медведєва, що Ющенко не дав йому конкретної відповіді, або згода зустрітися і обговорити проблеми», – зазначив політолог.

Кость Бондаренко також назвав відповідь Президента України переконливою. «Це адекватна, витримана у дипломатичному тоні, виважена і абсолютно аргументована відповідь. Це дійсно відповідь – з конкретними пропозиціями обговорити всі питання, які виникли, за столом переговорів», – додав експерт.

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко надіслав листа до президента Росії Дмитра Медведєва, в якому заявив, що «дуже розчарований недружнім характером» звернення свого російського колеги.

11 серпня Дмитро Медведєв у своєму відкритому зверненні до українського Президента Віктора Ющенка заявив про «антиросiйський курс» українського керiвництва i повiдомив, що приїзд до Києва посла Росії вiдкладається.
XS
SM
MD
LG