Доступність посилання

ТОП новини

У Києві зустрічаються керівники міст, що прийматимуть Євро-2012


У Києві під головуванням віце-прем’єра Івана Васюника розпочалася нарада мерів міст і керівників областей, що прийматимуть Євро-2012.

Зустріч, присвячена аналізу підготовки України до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, почалася з відвідання НСК «Олімпійський».

Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко висловив переконання, що фінальний матч Євро-2012 відбудеться у Києві. За його словами, на НСК «Олімпійський» графік реконструкції виконується без затримок і збоїв, а фінансування робіт «стабільне і в повному обсязі».

Віце-прем’єр Іван Васюник зазначив, що сьогодні відбудеться уже друга подібна нарада, і висловив сподівання, що за її результатами вдасться вирішити проблемні питання в кожному з чотирьох міст України, які претендують на прийняття матчів Євро-2012.

У травні УЄФА затвердив тільки Київ як місто від України, що прийматиме матчі Євро-2012, а рішення щодо Донецька, Львова й Харкова відклав до грудня. Так само в грудні вирішать, чи отримає Київ право прийняти й фінал Євро-2012, а не тільки рядові матчі.

Українські міста повинні провести підготовку щодо приведення стадіонів, аеропортів, транспортної й готельної інфраструктури до вимог УЄФА до 30 листопада.
XS
SM
MD
LG