Доступність посилання

ТОП новини

Луценко здійснив кадрові зміни в керівництві МВС


Керівником управління МВС у Харківській області призначили Анатолія Сліпченка. Віктор Развадовський, який раніше обіймав цю посаду, очолить транспортну міліцію.

«Призначення Развадовського у Департамент транспорту є підвищенням. Він людина емоційна, і тому продовжувати війну самостійно з харківським безпредєлом шкідливо для його здоров’я», – сказав міністр на засіданні колегії МВС у Хмельницькому.

Причин кадрових ротацій Луценко не уточнив. При цьому ще у червні, перебуваючи із робочим візитом у Харкові, голова МВС запевняв, що підстав звільняти Віктора Развадовського в нього немає.

Развадовський відомий своїми конфліктами із місцевими посадовцями. Міський голова Михайло Добкін заявляв, що керівник обласної міліції йому погрожував, а секретар міськради Генадій Кернес звинувачував Развадовського в організації кампанії з дискредитації місцевої влади.

Анатолій Сліпченко до призначення на посаду був радником міністра внутрішніх справ. У 2003-2004 роках він вже очолював харківську міліцію.

Крім того, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сьогодні призначив колишнього начальника міліції Криму Миколу Іллічова ректором Юридичного інституту МВС України і офіційно представив членам колегії Геннадія Москаля, призначеного минулого тижня замість Іллічова керівником ГУ МВС України в автономії.
XS
SM
MD
LG