Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко стала мадонною після шахтарського ордена й зірки


Прем’єр-міністр під час відвідин Петровського заводу вугільного машинобудування в Донецьку з нагоди Дня шахтаря вислухала від керівництва заводу подяку за її особливу увагу до проблем шахтарів.

На знак вдячності Юлії Тимошенко подарували статуетку «Мадонна з ангелами» й назвали її «українською мадонною», інформує Кабмін.

Попереднього дня, в п’ятницю, Прем’єр-міністрові під час урочистостей із нагоди Дня шахтаря у місті Свердловську Луганської області вручили галузеву нагороду Міністерства вугільної промисловості – нагрудний знак «Шахтарська слава» II ступеня.

Тимошенко прийшла на це нагородження з таким же знаком III ступеня, який їй вручили минулого року на урочистостях із нагоди Дня шахтаря в Луганську, повідомили в Кабміні, назвавши цю відзнаку «орденом».

Положення про знак «Шахтарська слава» передбачає, зокрема, що ним можуть нагороджувати працівників органів державної влади і управління за активне співробітництво і сприяння в розвитку вугільної промисловості.

У п’ятницю ж у Луганську під час святкування Дня шахтаря ведуча урочистостей проголосила про «вручення» прем’єрові від імені гірників Луганщини «зірки Юлії Володимирівни Тимошенко».

У Кабміні повідомили, що ця зірка розташована «неподалік сузір’я Великої Ведмедиці», але не уточнили, в якій формі відбулося вручення.
XS
SM
MD
LG