Доступність посилання

ТОП новини

На Одещині покарали міліціонерів, які знущались над підозрюваним


За знущання над чоловіком, якого підозрюють у скоєнні крадіжки, покарані 17 співробітників Комінтернівського райвідділу міліції в Одеській області. Відповідний наказ сьогодні під час робочої поїздки в Одеську область оприлюднив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Зокрема, за дискредитацію органів внутрішніх справ з органів МВС звільнений заступник керівника карного розшуку та старший уповноважений Комінтернівського райвідділу міліції.

Інші за недбале ставлення до виконання службових обов’язків отримали догани або були на один ступінь понижені у званнях. Крім того, керівник райвідділу міліції отримав попередження. Як заявив Луценко, цей керівник має два місяці для того, щоб виправити ситуацію у колективі, який він очолює. В іншому випадку міністр обіцяє розатестувати весь особовий склад райвідділу і набрати на службу нових співробітників.

Керівник Служби внутрішньої безпеки МВС Василь Слободяник у своїй доповіді повідомив, що двоє зі звільнених сьогодні офіцерів 7 серпня цього року доставили затриманого за підозрою у скоєнні злочину до райвідділу, сфальсифікували протокол про начебто його непокору працівникам міліції, в результаті чого суд виніс рішення про адміністративний арешт затриманого на 5 діб.

Після цього, як встановили співробітники Служби внутрішньої безпеки МВС, потерпілого відвели в підвал і били, вимагаючи зізнання. В результаті людина отримала закритий перелом кістки правового плеча.

Правоохоронці свою провину відкидали, заявляючи, що підозрюваний отримав травму «внаслідок падіння на порозі туалету».
XS
SM
MD
LG