Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровчанка пройде майже 500 км пішки, щоб привернути увагу до проблеми раку


У неділю 34-річна Марина Рева вирушила пішки з Дніпропетровська до Києва, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Таким чином жінка також хоче довести співвітчизницям необхідність піклування про себе й здорового способу життя як способу уникнути небезпечних хвороб, а також сказати українкам на те, що «тільки здорова жінка може подбати про свою сім’ю, стати запорукою щастя у родині та затишку в домі».

До Києва Марина розраховує дійти до 26 вересня. Саме цього дня у столиці має пройти благодійна акція «Один день пішки заради життя», до якої вона має намір долучитись.

«Я пройду 479 кілометрів від Дніпропетровська до Києва заради того, щоб кожна жінка в Україні зрозуміла: ми потрібні нашим родинам, ми – берегині. Жінки, наш обов’язок – бути здоровими. Передусім, ми самі повинні звертатися до лікарів на профілактичні огляди, попри зайнятість і швидкий темп життя, незважаючи на рівень статків та місце проживання», – пояснює Марина ідею акції.

Марина Рева – заміжня, виховує 15-річну доньку, за фахом – бухгалтер, захоплюється пішохідним туризмом, малюванням, квітникарством.

Дніпропетровщина – один із лідерів серед регіонів України за показниками онкозахворювань, зокрема, жіночих.

Акція «Один день пішки заради життя», яка відбудеться 26 вересня у Києві, покликана привернути увагу суспільства до проблеми жіночого здоров’я, зокрема, зниження ризиків захворюваності на рак.
XS
SM
MD
LG