Доступність посилання

ТОП новини

Литвин не може поінформувати про результати погоджувальної ради


Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає фракцію Партії регіонів припинити блокування президії парламенту й дати йому можливість проінформувати депутатів про результати засідання погоджувальної ради.

Він запропонував на погоджувальній раді заслухати звіт Рахункової палати про стан наповнення державного бюджету і визначити джерела, за рахунок яких можна буде профінансувати підвищення рівня соціальних стандартів.

Спікер запропонував почергово вносити на голосування всі законопроекти, що стосуються соціальних питань. Що ж до пропозицій фракції Партії регіонів про підвищення мінімальних пенсій і зарплат, то Литвин запропонував взяти один із цих законопроектів за основу й доопрацювати його для другого читання.

У свою чергу, заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступив проти такого варіанту, оскільки Верховна Рада вже проголосувала в першому читанні законопроект про підвищення соціальних стандартів, допрацьовувала його, однак у цілому ухвалити його так і не вдалося.

Депутати від фракції Партії регіонів продовжують блокувати трибуну й президію Верховної Ради з вимогою першочергового розгляду підвищення соціальних стандартів.
XS
SM
MD
LG