Доступність посилання

ТОП новини

Для Тимошенко організували всеукраїнський концертний тур


В Україні організовують всеукраїнський концертний тур «З Україною в серці», який об’єднає провідних українських «зірок» для публічної підтримки дій Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Представник організатора акції, Всеукраїнського благодійного таврійського фонду, Сергій Ковальчук назвав на прес-конференції цей захід «соціальною ініціативою».

Перший концерт, на якому чекають на присутність самої Тимошенко, має відбутися в Києві в суботу.

По тому концерти мають відбутися в Ужгороді й Одесі. Подальший графік іще планують.

У турі на підтримку Тимошенко мають брати участь гурти «Друга ріка», Mad Heads XL, «TІK», «ТНМК», а також співачки Ірина Білик, Тіна Кароль, Ані Лорак, Наталя Могилевська, Руслана, співак Олександр Пономарьов, а також Потап і Настя Каменських.

Наталя Могилевська, яка перед президентськими виборами 2004 року виступала на підтримку Віктора Януковича, відповідаючи на прес-конференції на запитання, на який перший крок вони чекають від новообраного президента, відповіла, що чекає на затвердження в Україні російської мови як однієї з двох офіційних.

Юлію Тимошенко вважають за одного з провідних кандидатів на майбутніх президентських виборах. Передвиборча кампанія офіційно ще не починалася.
XS
SM
MD
LG