Доступність посилання

ТОП новини

За фактом пожежі на ринку в Дніпропетровську порушили кримінальну справу


За інформацією Дніпропетровського міського управління ГУ МВС України в області, справа порушена за статтею про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Попередня причина пожежі, за інформацією міліції, необережне поводження з вогнем – загорання олії кіоску з шаурмою. Власника павільйону встановлюють.

Між тим фахівці теруправління Держгірпромнагляду повідомили, що не виявили на місці пожежі ознак вибуху газового балона, а також ознак перебування та використання газових балонів. Спеціалісти зараз з’ясовують трудові відносини потерпілих із керівництвом ринку.

Водночас у Дніпропетровській міськраді не обіцяють, що виділять кошти на компенсації збитків торговцям, власникам згорілого краму. Як пояснили в міськраді, компенсація за втрачене майно можлива лише, якщо воно було застраховане, відшкодування виплачує компанія-страхувальник.

Зараз міська влада домовляється з директорами інших ринків міста щодо працевлаштування людей, які торгували на ринку «Слов`янський».

212 людей, які працювали на ринку, вже звернулися до спеціально створеного пункту реєстрації. Усього на «Слов`янському» було понад 900 робочих місць.

22 вересня у Дніпропетровську, в кіоску швидкого приготування їжі, виникла пожежа з розповсюдженням вогню на територію торговельного комплексу «Слов’янський ринок». Унаслідок пожежі постраждали 9 людей, яких із травмами різних ступенів важкості шпиталізували. Ринок вигорів вщент.
XS
SM
MD
LG