Доступність посилання

ТОП новини

ФДМУ: перешкод для продажу ОПЗ немає


Фонд державного майна продовжує проведення конкурсу з продажу 99,5% акцій Одеського припортового заводу, дотримуючись при цьому всіх вимог законодавства, заявив виконувач обов’язків голови Фонду Дмитро Парфененко.

Наразі у Фонді держмайна відсутні будь-які судові рішення або інші документи, що забороняють йому проводити конкурс із приватизації Одеського припортового заводу, заявив він.

За словами в. о. голови Фонду, незважаючи на ситуацію, яка склалась навколо конкурсу, жодна з трьох компаній, які подали заявку на участь у ньому, не відкликала її.

Учора Президент Віктор Ющенко, перебуваючи у США, в інтерв’ю українським журналістам передав заклик до учасників конкурсу відкликати їхні заявки. Як сказав голова держави, він скасує будь-які результати нинішнього конкурсу, який, за його словами, уряд підготував «непрозорим» і «неконкурсним» чином.

Напередодні Окружний адміністративний суд Києва ухвалив кілька рішень про тимчасове зупинення конкурсу з продажу Одеського припортового заводу за кількома позовами проти цієї приватизації. За повідомленнями, частину цих позовів відкликали чи відхилили. Точна ситуація з цими заборонами не відома.

Конкурс із продажу Одеського припортового запланований на 29 вересня.
XS
SM
MD
LG