Доступність посилання

ТОП новини

Уряд сьогодні проведе консультацiї з мiсiєю МВФ


Кабінет Міністрів у середу проведе консультацiї з мiсiєю Мiжнародного валютного фонду щодо виконання меморандуму економiчної та фiнансової полiтики, пiдписаного українською владою в рамках спiвпрацi з МВФ, повiдомила прем’єр Юлiя Тимошенко.

«Я буду вже сьогоднi проводити всi необхiднi консультацiї з мiсiєю МВФ i, крiм того, такi консультацiї проводитимуть профiльнi мiнiстерства, якi органiзовують спiвпрацю мiж урядом i МВФ», – сказала прем’єр, вiдкриваючи засiдання уряду в Києвi.

За її словами, мiсiя проаналiзує «спiльнi антикризовi програми, стан справ у фiнансах держави, пiдкоригує антикризовi програми».

Експерти Фонду прибули в Україну 12 жовтня. Планувалося, що перші два дні місія працюватиме на рівні експертів, а керівник місії Джейла Пазарбашиоглу прибуде в Україну сьогодні, 14 жовтня. Місія МВФ перебуватиме в Києві до 24 жовтня.

Восени минулого року МВФ ухвалив рiшення про видiлення Українi кредиту stand-by в розмiрi 16,5 мільярда доларів. Досі Україна вже отримала три траншi цієї позики.
XS
SM
MD
LG