Доступність посилання

ТОП новини

Омельченка відкликали зі складу делегації у ПАРЄ


Сьогодні на засіданні фракції БЮТ ухвалили рішення про відкликання нардепа Григорія Омельченка зі складу постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській Асамблеї Ради Європи, де нардеп був представником фракції БЮТ.

Замість Омельченка у члени постійної делегації у ПАРЄ фракція вирішила рекомендувати Сергія Соболєва – заступника голови фракції БЮТ.

Таке рішення, повідомляє прес-служба блоку, ухвалене у зв’язку з виключенням Омельченка зі складу фракції через його «корупційну діяльність, низьку моральну поведінку і цинічні наклепи на колег по фракції».

«Своїми останніми заявами, цинічним оббріхуванням колег по фракції, Григорій Омельченко продемонстрував усій громадськості, що політичними опонентами БЮТ Омельченку визначена роль політичного кілера», – йдеться у повідомленні про виключення Омельченка з фракції.

Цікаво, що у викладі бютівця Сергія Міщенка, який сьогодні коментував журналістам виключення Омельченка з фракції, причини виглядали зовсім інакше: мовляв, Омельченко сам вийшов із партії «Батьківщина» і «цим самим показав, що він не хоче бути в партії, і не хоче бути у фракції».

Григорій Омельченко у листопаді збирався виступити на засіданні профільного комітету ПАРЄ із доповіддю щодо «артеківської» справи про розбещення дітей.
XS
SM
MD
LG