Доступність посилання

ТОП новини

Справу про розбещення дітей передано у відання Генпрокуратури


Розслідування кримінальної справи за фактами розбещення неповнолітніх у Міжнародному дитячому центрі «Артек» передано у відання Генеральної прокуратури, повідомив у суботу «5 канал» із посиланням на заступника Генерального прокурора Віктора Пшонку.

«Батька дітей заарештовано, термін його перебування під арештом продовжено згідно із законом. Інших обвинувачуваних у цій справі поки що немає», – сказав Віктор Пшонка.

У свою чергу заступник міністра внутрішніх справ, начальник Головного слідчого управління Петро Коляда заявив: «Менше розмов буде навколо цієї справи щодо об’єктивності розслідування. Якщо буде необхідність, ми залишимо слідчу групу в тому самому складі, але вже під керівництвом слідчого Генеральної прокуратури».

13 жовтня прес-служба Партії регіонів поширила заяву депутата Верховної Ради Вадима Колесніченка про те, що до нього звернулася мати двох дітей, яких нібито зґвалтували високопоставлені чиновники в Міжнародному дитячому центрі «Артек» (Крим).

Пізніше в ЗМІ з’явилася інформація про, нібито, причетність до цієї справи, зокрема, депутатів Верховної Ради від БЮТ Уколова, Богдана і Терьохіна.

Депутати заперечують свою причетність до справи.

МВС взяло під охорону матір і потерпілих від розбещення дітей.
XS
SM
MD
LG