Доступність посилання

ТОП новини

У парламенті сталася бійка між депутатами


Депутати від фракції БЮТ Олег Ляшко й від фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов влаштували бійку біля президії парламенту.

Конфлікт виник після того, як парламент відмовився розглядати два законопроекти щодо внесення змін до держбюджету на 2009 рік, які заветував Президент.

Зокрема, у порядку денному роботи Верховної Ради першим питанням стоїть розгляд Програми соціально-економічного розвитку України на 2010 рік та проект держбюджету на наступний рік в першому читанні.

Бютівці наполягали, щоб одразу після розгляду цих питань депутати розглянули законопроекти про внесення змін до держбюджету, які були заветовані Президентом. Один із цих документів стосується виділення мільярда гривень на подолання епідемії грипу.

Головуючий на засіданні перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович поставив цю пропозицію на голосування, однак її підтримали лише 195 народних депутатів. Після цього Олег ляшко підбіг до Лавриновича і почав вимагати, щоб ці питання все ж таки були розглянуті.

До Ляшка вибіг Лук’янов і почав відтягувати його за краватку. Між депутатами сталася бійка, якій намагалися завадити кілька депутатів з фракції БЮТ: вони підійшли до президії й розняли парламентарів.
XS
SM
MD
LG