Доступність посилання

ТОП новини

Одесити у 2012-му побачать футбольних грандів «Ліверпуль» і «Марсель» – Гурвіц


Заступник одеського міського голови Михайло Кучук повідомив Радіо Свобода, що будівництво стадіону «Чорноморець» у парку Шевченка триває відповідно до графіка і завершиться до кінця 2011 року.

Тим часом, одеський міський голова Едуард Гурвіц висловив сподівання, що, можливо, стадіон відкриють навіть раніше – до Дня міста, 2 вересня 2011 року.

Він зазначив, що «у ставленні до Одеси у зв'язку з Євро-2012 була допущена несправедливість з боку УЄФА. У всіх висновках, які були зроблені УЄФА, Одеса була на другому місці. І то це друге місце було умовним, так як у нас було не гірше, ніж у Києва».

«У відповіді УЄФА на мої листи було написано, що при вирішенні питання було враховано думу Національної федерації футболу. Я б сказав, що це ганебна думка. Одеса за всіма показниками заслуговує на право приймати Євро-2012», – сказав одеський міський голова.

За його словами, «ми вживаємо всіх заходів для того, щоб компенсувати збитки, завдані нам. Тому після того, як в Одесі буде введуть в дію новий стадіон, ми проведемо на ньому турнір команд з міст-побратимів – Ліверпуля, Марселя, Хайфя та інших, що мають сильні футбольні команди. І ми зробимо все можливе, щоб такий турнір в Одесі відбувся», – запевнив Едуард Гурвіц.
XS
SM
MD
LG