Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко оскаржує рішення ЦВК про винесення їй попередження


Кандидат у Президенти, прем’єр Юлія Тимошенко просить Київський апеляційний адміністративний суд скасувати рішення ЦВК про визнання неправомірними її дій при проведенні агітації під час робочої поїздки в Чернігівську область, а також оголошення їй попередження за використання підлеглих і транспорту.

Про це заявив уповноважений представник Тимошенко в Центральній виборчій комісії Володимир Пилипенко. За його словами, такий позов направили в суд у п’ятницю.

«Ми вже подали позов у суд, ми заперечуємо рішення Центральної виборчої комісії відносно оголошення попередження (Тимошенко). Вважаємо, що воно не ґрунтується на нормах закону про вибори, а є політичною дією», – сказав Пилипенко. За його словами, позов мотивується тим, що під час здійснення Тимошенко агітації вона не порушила жодної норми закону про вибори Президента.

Вчора ЦВК визнала неправомірною агітацію Тимошенко під час її робочої поїздки в Чернігівську область 17 грудня. Крім цього, ЦВК оголосила Тимошенко попередження за залучення до проведення передвиборної агітації підлеглих, службового транспорту й інших ресурсів.
XS
SM
MD
LG