Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко звинувачує Партію регіонів у підготовці фальсифікацій на виборах


Нинiшнiй прем’єр, кандидат на посаду Президента Юлiя Тимошенко заявляє про пiдготовку масштабних фальсифiкацiй iз боку Партiї регiонiв, яку очолює її опонент Вiктор Янукович, i закликає Президента та свiтову громадськiсть не допустити цього.

«Я хочу проінформувати вас про те, що сьогодні є три важливих аспекти для того, щоб дійти висновку, що вибори буде сфальсифіковано і сфальсифіковано тотально, якщо ми зараз щось не зробимо», – заявила Тимошенко, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

За її словами, про це свiдчить низка аспектiв, зокрема пiдготовка голосування вдома, де, як заявила Тимошенко, тiльки в Донецькiй областi на вiвторок 11% виборцiв побажали проголосувати в такий спосiб. У середу, за даними прем’єра, кількість охочих проголосувати вдома становить уже 16-17%.

Крiм того, за словами голови уряду, «наразi всi штаби Партiї регiонiв в областях готуються для внесення змiн до реєстру виборцiв людей на виборчих дiльницях у день голосування».

Також, як заявила Тимошенко, про пiдготовки до фальсифiкацiї свiдчить вiдмова в реєстрацiї мiжнародних спостерiгачiв.

У Партії регіонів поки що не відреагували на звинувачення прем’єра.

Раніше лідер Партії регіонів, кандидат у Президенти Віктор Янукович заявляв, що готовий закликати людей до масових акцій протесту в разі фальсифікації результатів виборів Президента.
XS
SM
MD
LG