Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» закликає громадян об’єднатися навколо Ющенка


Партія «Наша Україна» закликає громадян об’єднатися навколо лідера партії, нинішнього Президента України Віктора Ющенка під час позачергових парламентських виборів у разі їх проведення, а також запланованих місцевих виборів.

Про це йдеться у заяві політради «Нашої України» щодо політичної ситуації в країні напередодні другого туру президентських виборів.

Партія «Наша Україна» подякувала всім громадянам, які взяли участь у виборах глави держави і особливу вдячність висловила тим виборцям, які 17 січня підтримали кандидатуру Ющенка.

«Наша політична сила з повагою ставиться до вибору українських громадян та шанує право кожного обирати владу. Свобода вибору, свобода слова та утвердження міжнародних стандартів демократії стали найбільшими надбаннями України за останні п’ять років», – мовиться в заяві.

В партії зазначають, що перший тур президентських виборів відбувся чесно, демократично та законно. «Це значне досягнення є результатом президентства Віктора Ющенка та принциповою позицією нашої політичної сили», – підкреслюють автори заяви.

Представники «Нашої України» наголошують, що сьогодні найважливішим завданням є зберегти та утвердити демократичний поступ країни.
XS
SM
MD
LG