Доступність посилання

ТОП новини

У Львові розпочали інформаційну кампанію з ефективного енергоспоживання


У Львові стартувала інформаційна кампанія з ефективного енергоспоживання, котру проводять у межах співпраці Проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» (РМТ) та Львівської міської ради.

За повідомленням прес-служби Львівської міськради, мета акції – привернути увагу українських громадян до проблеми залежності України від імпорту енергоносіїв та втрат тепла в багатоквартирних будинках, які виникають через недбале ставлення до питання енергоефективності.

У рамках інформаційної кампанії, яка проходить під загальним гаслом: «Збережи тепло – збережи Україну!», у Львові розміщено близько 47 білбордів, які несуть інформаційні звернення щодо енергозалежності України. Крім того, в рамках проекту зараз створюють широкоформатні плакати, які інформуватимуть про ті практичні та малозатратні кроки, що їх можуть зробити споживачі для того, щоб зберегти тепло у своїх помешканнях. Розмістити їх на білбордах заплановано наприкінці січня.

Водночас, триває робота над створенням відеороликів із енергозбереження для телебачення, які транслюватимуть місцеві та національні канали наприкінці місяця, інформує прес-служба.

Співпраця Проекту РМТ зі Львовом розпочалася в грудні минулого року та триватиме 2,5 роки. Крім інформаційних заходів, фахівці проекту у Львові проведуть аналіз стану систем теплопостачання у місті, створять енергетичний план, розроблять нормативно-правову базу та технічні специфікації приладів обліку, а також буде впроваджено енергоефективні технології та проведено моніторинг результатів цих проектів.
XS
SM
MD
LG