Доступність посилання

ТОП новини

Поліграфкомбінат «Україна» вчасно виготовить бюлетені для другого туру – директор


Директор поліграфічного комбінату «Україна» Валентин Музика виключає зрив термінів виготовлення бюлетенів для другого туру виборів Президента.

«Я відповідально повідомляю, що поліграфкомбінат «Україна» у тісній координації дій із Центральною виборчою комісією, під контролем Служби безпеки України, якісно й вчасно забезпечить виготовлення бюлетенів для голосування в другому турі виборів Президента України», – заявив Музика.

За його словами, договір ЦВК на друк бюлетенів для другого туру був підписаний 25 січня. Тираж бюлетенів становить понад 37 мільйонів.

Як повідомив Музика, 26 січня комбінат почав друк бюлетенів і з 30 січня почнеться їх відвантаження.

Раніше сьогодні виконувач обов’язків міністра фінансів Ігор Уманський повідомив, що Мінфін не планував i не планує проводити змiну керiвництва полiграфкомбiнату «Україна» до закiнчення президентських виборiв.

Уманський також повiдомив, що на сьогоднi чинним директором пiдприємства є Валентин Музика, до проведення конкурсу на замiщення вакантної посади генерального директора.

Вiн уточнив, що Мiнфiн внiс вiдповiднi змiни до статуту пiдприємства для того, щоб пiдприємством керувала не одна людина, а дирекцiя.
XS
SM
MD
LG