Доступність посилання

ТОП новини

Перший тур виборів поліпшив імідж України в світі – посол Нiмеччини


Посол Нiмеччини в Українi Ганс-Юрген Гаймзет висловлює сподiвання, що другий тур президентських виборiв в Україні 7 лютого вiдбудеться чесно та демократично. «Iмiдж України протягом останнього часу постраждав, i нинi треба докладати зусиль для того, щоб його полiпшити», – сказав він під час круглого столу за участю послів Німеччини, Польщі та Франції.

За словами дипломата, перший тур президентських виборiв в Українi вже зробив свiй внесок на шляху полiпшення iмiджу держави на мiжнароднiй аренi.

При цьому посол зауважив, що будь-якому Президентові після виборів доведеться доводити свою здатність зробити Україну європейською державою.

Гаймзет наголосив, що не бачить альтернативи проведенню корінної модернізації України. «Не можна ввійти в Євросоюз тільки після переговорів, треба проводити реформи», – сказав посол.

При цьому Гаймзет поскаржився, що в Україні декларації політиків найчастіше розходяться з їх діями, що і перешкоджає успішності реформ.

Перший тур виборів Президента в Україні відбувся 17 січня, другий призначено на 7 лютого. Центральна виборча комісія допустила до другого туру виборів лідера Партії регіонів Віктора Януковича і прем’єра Юлію Тимошенко.
XS
SM
MD
LG